kurssitv, kurssi.tv, zine, onedu, onedux, mobie, mobie oy, iclass, ubicast, iclass finland, lecturecaptue, online learning, jukka sormunen, klassikka
 
 

Jukka Sormunen‘s insight:

Perustamisvaihe alkaa olla 99%:sti ohi ja voidaan jo esitellä uusi suomalainen KurssiTV palvelu erilaisille koulutusorganisaatioille, jotka käyttävät tai haluaisivat käyttää videoita omassa koulutuksessaan tehokkaasti.Palvelu on myös käännetty suomeksi (huh, huh. 2000 käskyä) ja palautetta otetaan nöyränä vastaa, kun ja jos törmäätte hieman outoihin käännöksiin 😉

KurssiTV on suomessa olevilla palvelimilla räätälöity UbiCast palvelukokonaisuus. Itse KurssiTV on hyvä esimerkki miten UbiCast palvelinkokonaisuuden voi brändätä omalle organisaatiolleen sopivaksi.

KurssiTV on myös ainut luentovideopalvelu, joka on Mobie OnEdu oppimisympäristön ja Mobie ZIne julkaisujärjestelmän kanssa yhteensopiva. Itse UbiCast järjestelmä toimii kaikkien oppimisympäristöjen kanssa saumattomasti. Järjestelmä käyttää myös samaa https sertifikaattia (DigiSert), johon useimmat suuryritykset, pankit ja Mobie OnEdukin luottaa.

Eli UbiCast järjestelmä skaalautuu isoista kampusratkaisuista, globaalien yritysten microlearning järjestelmiin ja yksittäisille koulutuskonsulteille ja oppilaitoksille. Ota yhteys niin kerron miten voin auttaa teitä paremmin saavuttamaan parempia oppimistuloksia samalla säästäen aikaa ja rahaa.

jukka.sormunen@fineict.fi, 0458896805

See on kurssi.tv

Advertisements