Source: koulutus.onedu.fi

OnEdu oppimisympäristön kehittyminen erilaisten koulutusorganisaatioiden tarpeisiin on ollut viimeisen kahden vuoden aikana kiitettävän tehokasta, jos näin varovaisen iloisena voisi sanoa. Nyt takaisin virkaatekevänä rehtorina voin olla ylpeä, että olen saanut kulkea tuota polkua yhdessä Mobie Oy:n ja Kari Vatasen kanssa. Edelleenkin jatkamme kehittämistä laajentuneen OnEdu verkostomme turvin.

 

OnEdu verkostolla on nyt käsissään ehdottomasti monipuolisin koulutusalusta mitä suomesta löytyy ja voi olla maailmaltakin hankala löytää.

 

Uusi OnEdu videoneuvottelujärjestelmä monipuolisine työpöydän jakamisineen ja interaktiivisine piirto ja -kirjoitustyökaluineen tuo reaaliaikaisen opettamisen jo monipuolisen OnEdu oppimis- ja julkaisujärjestelmän kanssa ainutlaatuiseksi yhdistelmäksi.

 

KurssiTV palvelun OnEdu integraatio isojen luentotallenteiden kotipesänä täydentää järjestelmän huikeaksi yhdistelmäksi, josta ei vääntö lopu vaativimmankaan verkko-opettajan käsissä.

 

Oppimateriaalin kustannusyhtiö e-Oppi Oy käyttää näitä kaikkia elementtejä monipuolisesti luodessaan uuden ajan oppimispolkuja ja materiaalipaketteja eri kouluasteille.

 

Tästä järjestelmästä tulisi koko suomen olla ylpeä ja kertoa siitä myös erilaisissa yhteyksissä, kun ulkomaiset delegaatiot vierailevat suomessa. OnEdu on suomen nopeimmin kasvava koulutusverkosto niin opetussektorilla kuin yritysmaailmassa.

Advertisements