Source: www.symbaloo.com

Kun Mobie OnEdu ensimmäisen kerran lanseerattiin lähes kaksi vuotta sitten, niin sen pääargumentti oli “Kokonaisvaltainen oppilaitosten viestintä- ja oppimisympäristöratkaisu”

  

Nyttemmin OnEdu järjestelmän aktiivisena oppilaitoskäyttäjänä voin todeta, että tuo argumentti ei todellakaan ollut mainos- ja korulauseita.

 

Ensimmäistä kertaa oman opetus- ja oppilaitosjohtamisen uran aikana minulla on työkalu, jonka ominaisuudet eivät lopu kesken. OnEdua keskitetysti käyttämällä saavutetaan samalla koulutuksen aikasäästöä ja opetuksen keskitettyä laatua. 

 

Tätä kokonaisuuttaa ei pysty haastamaan markkinoilla mikään järjestelmä, eikä varsinkaan valtion pilviratkaisut, jotka ovat vuosikymmennen päässä valmiista, jos silloinkaan.

 

Vaikka tilanne koko koulutuskentällä on edelleen hajanainen, niin kehoitan jokaista oppilaitosjohtajaa ja yrityksen koulutuspäällikköä tutustumaan kertaalleen OnEdun palvelukonseptiin, jos ei ole tutustunut tuotteeseen. (palveluita löytyy kuratoidusta OnEdu Symbaloo taulukosta, sekä tältä OnEdu Scoopit:sta). 

 

Takaan, että OnEdu käyttämällä saavutetaan kustannussäästöjä monelta eri viestinnän, e-opettamisen, e-oppimateriaalin ja opettajakoulutuksen  osa-alueelta, sekä parannetaan opettajien, opiskelijoiden kokonaisvaltaista hallinnan kokemusta digitaalisessa maailmassa.

 

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla miten tyytyväisiä olemme tuotteeseen Kuopion klassillisella lukiolla.

Advertisements