Schools wrestle with whether to use a variety of devices or to rely heavily on one type of technology to build their 1-to-1 computing programs.

Sourced through Scoop.it from: www.edweek.org

Maailmalla pohditaan paljon kokonaisvaltaisen laitteen hankintaa opetukseen, kuten alla oleva artikkelikin osoittaa. Tähän asti ollaan oltu monesti sitä mieltä, että monenlaiset laitteet ovat hyväksi oppijoille ja opettajille, että saavutetaan monipuolinen käyttötaito eri laitteilla ja käyttöjärjestelmillä.Varmaan näin, mutta tästä ratkaisusta syntyy monesti lisäkustannuksia ja monelta eri kannalta.

Mutta Baltimoressa, USA ollaan kuitenkin jo astumassa yhden laitteen systeemiin ja miksi? (The district’s 110,000 students and 8,800 teachers will use the HP EliteBook Revolve 810 G3, a laptop-tablet hybrid, by the 2017-18 school year.)

Massivinen 118.800 laitteen investointi! Kysymys on siitä, että yhteen laitteeseen saadaan nykyään tuotua kaikki ne peruselementit, joita ensinnäkin tarvitaan oppimisessa, mutta myös laitteiden käyttötaidon harjoittelussa työelämää varten.

Kuopiolainen Mobie Oy:n uusin tulokas Mobie M10 vastaa kaikkiin näihin haasteisiin ja enemmän.

M10 on tehokkaalla Core-M -prosessorilla ja 10.6″ kynänäytöllä, sekä Wacomin paineentunnistavalla kynällä ja laadukkaalla näppäimistöllä varustettu tablet-pc. Laitteisiin tulee WIN10 ja Debian Linuxin, sekä OnEdu Offlinen. M10 toimitukset alkavat syyskuussa.

https://www.facebook.com/pages/Mobie-Oy/163701580343787?fref=ts

Tätä laitetta kannattaa odottaa, koska se on globaalisti ainutlaatuinen ja suunniteltu oppimisen supertyökaluksi. Olet sitten taitava 10-sormijärjestelmän käyttäjä, innokas kynällä kirjoittaja tai videotallenteiden tekijä, niin Mobie M10 ei jätä sinua pulaan.

Ainoana markkinoilla olevista tablet-pc:stä, se myös pystyy toimimaan Suomessa tulevan sähköisen ylioppilastutkinnon tutkintokoneena.

Advertisements