Sourced through Scoop.it from: klassikka.onedu.fi

Klassikka on mukana valtakunnallisesti ja jopa globaalisti ainutlaatuisessa Virtuaalitodellisuuden kehittämishankkeessa #‎FinEduVR‬. Hankkeen yhtenä kolmesta koordinaattorista toimii Klassikan rehtori Jukka Sormunen, joka vastaa hankkeessa tekniikan kehittämisestä sekä yritys- sekä yhteiskuntasuhteiden yhteistyökumppanuukista.

Muuramen lukion rehtori Aki Puustinen vastaa hankkeen hallinnoinnista ja hankintaprosesseista. Aki Puustinen on myös yksi Suomen aktiivisimmista sosiaalista mediaa käyttävistä rehtoreista. Hänen Twitter tiliään seuraa jo reilu 3000 kansallista ja kansainvälistä vaikuttajaa.

FinEduVr hankkeen pääkirjoittaja, innovaattori ja innostaja on Jyväskylästä Shiltin lukion lehtori Timo Ilomäki, joka on myös yksi Suomen aktiivisimmista sosiaalisen median hyötykäyttäjistä opetuksen ja opetusteknologian saralla.  Timolla on jo puolestaan lähes 7000 seuraajaa hänen Twitter tilillään.

Sosiaalisen median kautta hankkeen kokemusten ja tiedon levittämiseen kolmen koordinaattorin Twitter tilit yltää 11500 seuraajaan, joten OPH -hankkeiden vaatimus hankkeesta tiedottamiseen täyttyy hienosti.

Advertisements