Tänä syksynä digitalisoitumishurmos on vallannut monet isot korporaatiot.  Koneet ja järjestelmät ja tietenkin mobiili kuntoon, niin siitä se kasvu lähtee! Jaa-a. Kunpa se olisikin noin helppoa. Di…

Sourced through Scoop.it from: susannapaloheimo.com

Kumpa se olisi noin helppoa….autan itseäni jäsentämään omaa tekemistä, joka myös auttaa.

Lisäteesini perustuvat 10 vuoden kokemukseen Klassikassa tuon digilistan 14 kohdan läpikäyneenä satojakertoja henkilökohtaisesti kantapään kautta oppineena!

  1. Muutos lähtee jokaisesta yksilöstä, joka osaa nähdä sen kokonaisuuden mitä varten hän on osa Klassikan työyhteisöä ja on osallistettu tavoitteiden saavuttamiseen kaikilla tasoilla. Enemmänkin korostan OSALLISTAMISTA.
  2. Jos alaistaidot on työntekijällä kohdillaan, hän tiiminsä tai johtajan pienestäkin eleestä, liikkeestä, mallista, hän osaa uudelleen orientoitua, osallistua, kouluttautua, ottaa selvää, ehdottaa jopa samassa suunnassa jotain uutta.
  3. Fokus on kaikilla tässä kirkkoveneessä nimeltään Klassikka oltava omassa parhaassa suorittamisessa, tiimityöskentelyssä ja tahdin kuuntelussa. Kun kerran on katsottu merelle ja päätetty yhteinen satama, niin kapteenin / perämiehen tehtävä on ohjata se kirkkovene satamaan kiertäen karikot ja käyttäen myötätuulet.
  4. Klassikan soutujoukkuetta on nyt soudatettu yli 10 vuotta erilaisissa myrskyissä ja karikoissa. Tuloskunto on kohonnut uskomattomasti. Emme katsele sivupeileihin saati taustapeiliin. Oma paras suoritus riittää. Parempaa tiimiä en tiedä!

Vivat Classica Academia vivat Klassikka professores!

Advertisements